Share, , Google Plus, Pinterest,

Όλη η αλήθεια για Χριστοβασίλη, Πετράκη και Νιαρχάκο. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ…

Λίγες ώρες ή ημέρες πριν την απάντηση του Γιάννη Πετράκη σας παρουσιάζουμε όλο το ρεπορτάζ ...

Πολλά γράφονται και λέγονται τις τελευταίες ημέρες για το θέμα του Γιάννη Πετράκη – αν θα παραμείνει ή θα φύγει – αλλά και γενικότερα για την επόμενη μέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το sport24epirus.gr από την πρώτη στιγμή σας περιέγραψε με επιχειρήματα όλα τα δεδομένα που επικρατούν.

Σήμερα, ήρθε η ώρα, να αποκαλύψουμε όλο το ρεπορτάζ και να ενημερώσουμε για τα νέα δεδομένα στην ομάδα της Ηπείρου αλλά και για το δύσκολο …αύριο που έρχεται.

  1. Ο Γιάννης Πετράκης και η τεχνική ηγεσία που έχουν ζήσει μεγάλες στιγμές με την ομάδα, εμμέσως πλην σαφώς, με τις κωδικοποιημένες φράσεις και λέξεις των τελευταίων ημερών, δείχνουν την διάθεση να παραμείνουν στην ομάδα, μόνο υπό ορισμένους συγκεκριμένους όρους.

Ναι, υπάρχουν οφειλόμενα προς την πλευρά τους ( και προς τους παίκτες ) αλλά αυτή η οικονομική εκκρεμότητα δεν είναι ικανή να χαλάσει το deal (ο κ. Χριστοβασίλης έχει αποδείξει πως, έστω και με δυσκολία εξοφλεί τους λογαριασμούς του )  ούτε βέβαια και το αν οι δύο πλευρές θα τα βρουν  στα  οικονομικά για την ανανέωση.

Και εκεί θα βρεθεί η χρυσή τομή έστω και την ύστατη στιγμή.

  1. Το θέμα είναι καθαρά η φιλοσοφία που θα πρέπει να αποκτήσει ο ΠΑΣ για την επόμενη δύσκολη μέρα, ώστε, να μην πάνε στράφι όλες οι προσπάθειες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια.
  2. Ο κ. Πετράκης θέλει η ομάδα – τώρα που έβαλε τις βάσεις – να ανέβει ένα ακόμη σκαλοπάτι, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν ο πρόεδρος οριστικοποιήσει τα σχέδια του για τον νέο ΠΑΣ. Όσο αυτό δεν γίνεται, τόσο θα υπάρχει διάσταση απόψεων.
  3. Από τη νέα σεζόν, στο πρωτάθλημα θα πέφτουν τέσσερις ομάδες και καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα. Αν εξαιρέσει κανείς τους «μεγάλους» τότε, περίπου εννιά ομάδες θα παλεύουν για την σωτηρία τους αλλά και κάποιες θα ποντάρουν σε κάτι καλύτερο, αν έχουν βέβαια, την δυναμική να ανταπεξέλθουν στα νέα δεδομένα.
  4. Για να διαφέρει ο ΠΑΣ θα πρέπει να διαθέτει έναν καλό αγωνιστικό χώρο ( να γίνει ανακατασκευή στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων”)  και όχι αυτό το χάλι – και όχι χαλί – που είχε φέτος. Το ρόστερ να ανανεωθεί και να προστεθούν παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Να καλυφθούν τα κενά που θα αφήσουν όσοι φύγουν – Λίλα, Ακόστα (τελειώνουν τα συμβόλαια), Κούτρης (μεταγραφή Ολυμπιακός), Ζάιρο, Κοροβέσης (δανεικοί ΠΑΟΚ), θέμα Μαμπουλού και βέβαια ότι άλλο προκύψει από προτάσεις που ενδεχομένως φτάσουν στα γραφεία της ΠΑΕ και για μεταγραφές άλλων παικτών, βλέπε Πασχαλάκης κ.τ.λ.
  5. Με λίγα λόγια οι παίκτες που απαρτίζουν την μισή βασική ομάδα ενδέχεται να μην φοράν την φανέλα του ΠΑΣ στο νέο πρωτάθλημα.
  6. Όλα αυτά, είναι πολύ σημαντικά θέματα και είναι από τα πρώτα που έχουν μπει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και παίζουν σημαντικό ρόλο – τον πιο σημαντικό – για την επόμενη μέρα στην ομάδα και του προπονητή αλλά και των υπολοίπων.
  7. Ταυτόχρονα υπάρχουν και άλλα εξίσου σημαντικά που αναζητούν λύση, αλλά δεν είναι της παρούσης.
  8. Ακόμη και ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ κ. Νιαρχάκος φέρεται να συμμερίζεται την άποψη ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά στον ΠΑΣ για να κάνει η ομάδα το επόμενο άλμα. Γι΄ αυτό και δημιουργήθηκε το θέμα της παραίτησης του ή όχι. Σύμφωνα με πληροφορίες του sport24epirus.gr ούτε και αυτός θέλει να φύγει από τον σύλλογο – στον οποίο είχε έρθει ως προπονητής τερματοφυλάκων – και κατάφερε μαζί του να ζήσει μεγάλες στιγμές.
  9. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά – παρότι είναι ο άνθρωπος, «τα μάτια και τα αυτιά» του κ. Χριστοβασίλη στα Γιάννινα – που έχει έρθει αντιμέτωπος με τον ίδιο τον πρόεδρο σε θέματα φιλοσοφίας αλλά και στρατηγικής της ομάδας. Ποτέ, όμως, δεν υπήρχε τέτοια διαφορά απόψεων.

Όλοι περιμένουν από τον πρόεδρο να χαράξει το σχέδιο για την επόμενη μέρα στον ιστορικό ΠΑΣ. Όλοι περιμένουν το έναυσμα για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για το δύσκολο αύριο. Ο πρόεδρος κάθε χρόνο έστω και την ύστατη στιγμή έσωζε την παρτίδα, ακόμη και τα δύσκολα χρόνια, της μη αδειοδότησης.

Όμως, αυτή την φορά τα πράγματα φαντάζουν να είναι πιο δύσκολα από ποτέ…